Hallo allemaal welkom op de nieuwe site van de wiebelboot

Ons Team

Rieky en Evelien

Ik ben Rieky Wubkes (links op de foto) en getrouwd met Bennie ik heb drie volwassen dochters allen samenwonend of getrouwd en heb inmiddels 7 kleinkinderen. Mijn wens was altijd al om met kinderen te werken, hiervoor heb ik mijn diploma SPW 3 kinderopvang gehaald. Daarnaast heb ik mijn certificaat gehaald voor buitenbeentjes, dat is vroegtijdig herkennen van ADHD, PPD NOS etc. en hoe hiermee om te gaan. En natuurlijk ben ik in het bezit van een diploma kinder-E.H.B.O. Afgelopen jaar is daar het certificaat VVE Uk & Puk aan toegevoegd. Ik ben Evelien Buist (rechts op de foto) en heb een zoontje van 7 jaar en een zoontje van bijna 4 jaar ik ben getrouwd met Marcel Buist die uit een vorige relatie een dochter heeft van 12 jaar. Sinds 2012 run ik samen met mijn moeder kleinschalige kinderopvang de Wiebelboot. Dit was onze grote wens. Ik werk met veel plezier met de kinderen. Gezelligheid, leerzaamheid in combinatie met saamhorigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Mijn hobby’s zijn knutselen, zelf of met kids, leuke dingen doen met mijn gezin. Ons hart ligt in werken met kinderen daarom we samen een kinderdagverblijf gestart in september 2012. We zijn begonnen met verticale groepen in een kleine kinderopvang bij mij aan huis. Door de flexibele opvang die wij bieden groeiden we echter al snel uit ons jasje en verhuisden we in oktober 2014 naar ons pand aan de Molenwijk. Hier hebben we horizontale groepen waardoor de baby’s een hele fijne ruimte voor zichzelf hebben om van alles te ontdekken en in de beide peutergroepen kunnen de peuters kunnen ook lekker hun gang gaan in hun eigen ruimte. Naast het aanbieden van Uk & Puk is spelend leren heel belangrijk voor de kinderen. Spelen doen de jonge kinderen het allerliefste én spel is voor hen dé manier om te leren.

Sharon Plas

Hallo, mijn naam is Sharon Plas geboren op 3 januari 1989. Ik woon in Klazienaveen met mijn vriend Rick. Sinds september 2015 ben ik werkzaam bij de Wiebelboot. Je kunt mij vinden bij de Matroosjes (babygroep) en bij de Ketelbinkies ( Peutergroep). De afwisseling van leeftijd vind ik erg leuk. Ik vind het leuk om mee te gaan in het spel van de kinderen, en natuurlijk hoort lekker gek doen daar ook bij. In mijn vrije tijd ga ik naar de sportschool en doe ik aan Volleybal. Ook ben ik een echt gezelligheidsmens, en ben dus veel bij vrienden te vinden.

Miranda Hoogenberg

Hallo, mijn naam is Miranda Hoogenberg, geboren en getogen in Nieuw-Amsterdam. Ik ben 35 jaar en woon samen met mijn vriend en zoon Dean ( 9 jaar) en dochter Elise ( 6 jaar). Sinds augustus 2014 werk ik bij de Wiebelboot. Dit doe ik met heel veel plezier. Door de afwisseling is elke dag anders, samen met de kinderen kleuren, zingen, spelen enz. In mijn vrije tijd doe ik leuke dingen met mijn gezin.

Annuska Kieviet

Hallo, mijn naam is Annuska Kieviet, geboren en opgegroeid in Barger-Oosterveld. Ik ben 43 jaar en woon samen met mijn man Albert en zoon Aron (17 jaar) en Ian (15 jaar) in Zwartemeer. Sinds november 2015 werk ik bij de Wiebelboot. Dit doe ik met heel veel plezier! Hiervoor heb ik 14 jaar bij een andere kinderopvang organisatie gewerkt. Mijn hobby’s zijn handbal en in mijn vrije tijd mag ik graag in de tuin werken.

Bianca Arling

Hallo allemaal, ik ben Bianca Arling en woon samen met mijn twee zonen, Bram van 14 jaar en Nick van 12 jaar, in Erica. Vanaf augustus 2016 ben ik werkzaam bij de Wiebelboot. Hiervoor ben ik een aantal jaren in de kinderopvang en als gastouder werkzaam geweest. Het leuke van werken met kinderen is te zien hoe ze zich ontwikkelen en opgroeien. Ook zijn ze heerlijk enthousiast en eerlijk. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op het voetbalveld te vinden om mijn zoons aan te moedigen. Ook onderneem ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen.

Lisanne Karst

Hallo allemaal, ik ben Lisanne Karst en ik ben geboren op 04-10-1993. Op dit moment woon ik nog in Klazienaveen maar ik verhuis rond juni maar Barger Oosterveld waar ik met mijn vriend Mark een woning heb gekocht. Ik werk sinds februari 2015 bij de Wiebelboot. Ik heb gekozen om te werken met kinderen omdat elke dag een nieuwe uitdaging is en ik het leuk vind om kinderen spelenderwijs nieuwe dingen te leren en te laten ontdekken. Mijn hobby is paard rijden dus in mijn vrije tijd ben ik veel in de paardenstal te vinden.

Sharon Jonker

Hallo, ik ben Sharon Jonker, geboren op 24 juli 1991 en opgegroeid in Klazienaveen. Op dit moment woon ik nog bij mijn vader, maar ga binnenkort samenwonen met mijn vriend Henk. Sinds maart 2015 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerkster bij de Wiebelboot. Ik heb er voor gekozen om met kinderen te werken, omdat geen enkele dag gelijk is. De kinderen zijn eerlijk en oprecht. Het is bijzonder om de ontwikkeling van kinderen mee te mogen maken en te begeleiden.

Lise Rabbers

Hallo, ik ben Lise Rabbers, geboren op 25 juni 1993. Ik woon met mijn vriend Tim en poes Metal in Schoonebeek. Sinds september 2015 werk ik bij de Wiebelboot waar ik het ontzettend naar de zin heb. Knutselen, buiten spelen, liedjes zingen, geen dag is hetzelfde en daar geniet ik van. Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden. Verder vind ik het leuk om te sporten, te winkelen en te koken.

Kim Strijker

Hallo allemaal, ik ben Kim Strijker geboren op 1 mei 1995. Ik woon in Klazienaveen nog thuis bij mijn ouders. Sinds april 2016 werk ik ( aansluitend op mijn stage) bij de Wiebelboot. Al toen ik klein was had ik de wens om met kinderen te werken. Leuk aan werken met kinderen vind ik dat geen dag hetzelfde is. Ik vind het leuk om met kinderen creatief bezig te zijn en lekker buiten te spelen. Mijn hobby’s zijn wandelen, zwemmen en met vrienden en vriendinnen iets leuks doen.

Bodien Bekman

Hallo, ik ben Bodien Bekman en ik woon samen met mijn vriend Danny op Erica. Na het afronden van de middelbare school heb ik 4,5 jaar gewerkt bij de landmacht. Hier heb ik de opleiding SPW3 kinderopvang gevolgd en mijn diploma behaald. Daarna heb ik 4 jaar gewerkt bij een kinderopvang in Coevorden. Door het aanbreken van de crisis in de kinderopvang kwam hier helaas een einde aan en was het moeilijk om een nieuwe baan te vinden in de kinderopvang. Ik heb vanaf die tijd verschillende banen gehad, want stil zitten en niets doen daar houd ik niet van. Sinds april 2016 werk ik met heel veel plezier bij de Wiebelboot. Elke dag is anders als je met kinderen werkt, die afwisseling vind ik fijn. Samen met kinderen lachen en gek doen, zingen, dansen, stoeien en knuffelen. Gewoon heerlijk jezelf zijn.

Nienke Kiemel

Hallo, mijn naam is Nienke Kiemel, ik ben geboren 23 juli 1987 en woon in Nieuw-amsterdam met mijn vriend Daniël en onze twee kinderen Bram ( 3 jaar) en Joep ( 11 maanden). Al bijna 10 jaar werk ik in de kinderopvang en sinds oktober 2016 werk ik bij de Wiebelboot. Meestal ben ik op BSO de Viersprong en een keer in de week werk ik in kinderopvang in verschillende groepen. Ik heb veel plezier in mijn werk en vindt het superleuk met de kinderen.

Ildikó Lengyelová

Hallo allemaal, Als teamlid van kinderopvang De Wiebelboot, wil ik me graag even voorstellen. Mijn naam is Ildikó Lengyelová, ben 46 jaar oud. Ik ben geboren in Tsjechoslowakije en mijn moedertaal is Hongaars. Sinds 2001 woon ik in Nederland met veel plezier. Ik heb een zoon van 22, hij studeert en woont in Delft. Ik woon zelf in Klazienaveen. In mijn geboorteland heb ik pedagogie gestudeerd op hbo niveau. Jarenlang heb ik in het modeberoep gewerkt en op de middelbare school lesgegeven als praktijkdocent. In 2013 heb ik mijn SPW3 studie op het Drenthe College te Emmen afgerond en mijn diploma behaald. De afgelopen jaren heb ik met alle doelgroepen binnen de kinderopvang gewerkt. Daarmee heb ik veel ervaring opgedaan en ontzettend veel leuke momenten gehad. Wat ik leuk vind aan het werken bij de bso/kdv is om activiteiten met kinderen te doen en om elke keer weer een creatieve manier te vinden om ze te vermaken. Ook het stimuleren in de ontwikkeling van de kinderen en ze hier in te zien groeien vind ik erg mooi. Ik ben geduldig, kan me goed inleven in kinderen en ben zorgzaam ingesteld.

Joyce Herder

Hallo allemaal, ik ben Joyce Herder geboren op 12-10-1987 en opgegroeid in Klazienaveen. Sinds 2009 woon ik samen mijn vriend Stefan en hondje Bella in de Zandpol. Sinds oktober 2013 werk ik als zorg-assistent werkzaam bij de Wiebelboot. Zo nu en dan vind je mij ter ondersteuning op de groepen. Door de afwisseling is elke dag anders en dat maakt het werken in de kinderopvang zo leuk. Mijn hobby’s zijn zingen, leuke dingen doen met familie en vrienden en voetballen. In het weekend ben ik dan ook veel op het voetbalveld te vinden.

Gerda Rijsdijk

Hoi, ik ben Gerda Rijsdijk en woon in Klazienaveen met mijn man Marco, dochter Lynn ( 15 jaar) en zoon Senn ( 13 jaar) ik ben geboren 4 oktober 1970 en voorheen 28 jaar werkzaam geweest in de ouderenzorg. Sinds 2016 werk ik als zorghulp bij de Wiebelboot. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en wandelen met de hond Macho. In de avonden ben ik te vinden in de sporthal in verband met het handbal van mijn beide kinderen. Ze zijn allebei keepers in de dop waar ik supertrots op ben.