BOS in basisschool de Viersprong

BSO Locatie de Viersprong

Onze buitenschoolse opvang sluit naadloos aan bij de behoeftes van schoolgaande kids. Een warm nest, een uitdagende omgeving, maar vooral veel plezier! Wij dagen de kids graag uit om zelf met ideeën te komen en plannen te smeden. 

 In BSO locatie de Viersprong vind de buitenschoolse opvang plaats op maandag , dinsdag en donderdag middag. 

Iedere ochtend is de VSO opvang voor school de Viersprong bij locatie de Brug, en op woensdag en vrijdag middag gaan de kinderen van de Viersprong naar Bso locatie de Brug.

uiteraard worden de kinderen gehaald door onze ervaren pedagogisch leidsters.

 

Breed en flexibel aanbod

De Wiebelboot heeft een breed en flexibel aanbod. Het hele jaar door dus, inclusief alle schoolvakanties, of een gedeelte daarvan.

 

Voorschoolse opvang:  iedere ochtend is er VSO opvang voor school de Viersprong bij BSO locatie de Brug van 6.15- 8.30 uur .

 

Buitenschoolse opvang: na schooltijd op maandag , dinsdag en donderdag is er BSO opvang in BSO locatie de Viersprong van 12.00/14.30 - 18.00 uur.

Op woensdag en vrijdag middag gaan de kinderen van de Viersprong naar  BSO locatie de Brug van 12.00/12.15 - 18.00 uur.

 

Vakantieopvang: Opvang in schoolvakanties is voor alle locaties in basisschool de Kap  (adres:de Kap 14)  van 6.15 uur tot 18.00 uur. 

Vakantieopvang voor BSO kan apart aangevraagd worden in het ouderportaal.


 

Professioneel team

Dagelijks is er een team gediplomeerde pedagogisch medewerkers aan het werk op de BSO locatie. Bij afwezigheid van de vaste pedagogisch medewerker valt een (vaste) goed opgeleide invaller in. Elke dag een bekend gezicht is belangrijk voor kinderen. Dat voelt veilig en vertrouwd. Vriendjes en vriendinnetjes maken is superbelangrijk! Kinderen hebben namelijk een natuurlijke hechtingsdrang. En regelmatig bekende gezichten zien zorgt ervoor dat ze die behoefte kunnen vervullen. Veilige gehechtheid heeft positieve gevolgen voor sociale relaties, voor de stemming, het gevoel geaccepteerd te worden en voor de zelfstandigheid. Daarbij geeft veilige gehechtheid een positieve zelfwaardering.

Contact

Kinderopvang en BSO de Wiebelboot
Molenwijk oz
7891 HM Klazienaveen

0591-316729
Vacature voor onze Oudercommissie

Vacature voor onze Oudercommissie

Geplaatst op: 2020-09-14

 Beste ouders en verzorgers. Er zijn verschillende vacatures vrij voor de oudercommissie van de Wiebelboot. Voor de volgende locaties zijn wij dringend op zoek naar nieuwe leden!!!   Vacature...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.