Beste Ouders, Eindelijk weer gedeeltelijk goed nieuws!!!

Beste Ouders, Eindelijk weer gedeeltelijk goed nieuws!!!

De kinderopvang mag per 8 februari weer regulier open!! Dat betekent dat alle kinderen weer gebruik mogen maken van de opvang zoals voor de lockdown. De aanvragen voor aankomende die ouders hebben gedaan worden deze week dan ook geaccepteerd. De facturatie van de kinderopvang zal vanaf 8 februari weer op de normale manier verlopen.

Echter blijft de BSO voorlopig helaas nog gesloten. Hier blijven we dan voorlopig ook alleen nog noodopvang aanbieden zoals we dit afgelopen weken ook hebben gedaan.

Ouders wordt gevraagd de rekening van de BSO door te betalen. Op die manier behouden zij hun kinderopvangtoeslag en plek op de opvang, en worden BSO’s in staat gesteld om noodopvang te bieden. Ouders krijgen van de overheid een tegemoetkoming die de eigen bijdrage benadert. Door de sluiting hoeft u uw kinderopvangtoeslag niet aan te passen. Het is belangrijk dat ouders er wel voor zorgen dat hun normale gegevens voor de kinderopvangtoeslag kloppen bij de Belastingdienst. Bijvoorbeeld hun contracturen of inkomen. Wijzigingen specifiek vanwege de sluiting hoeft u niet door te geven. !!! We willen alle ouders vragen om de reserveringen voor komende weken zelf ook even extra na te kijken of ze kloppen !!!

We hopen u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd. mocht u nog vragen hebben , Stel ze gerust.

Vriendelijke Groet Rieky en Evelien

 

Contact

Kinderopvang en BSO de Wiebelboot
Molenwijk oz
7891 HM Klazienaveen

0591-316729
Beste Ouders, Eindelijk weer gedeeltelijk goed nieuws!!!

Beste Ouders, Eindelijk weer gedeeltelijk goed nieuws!!!

Geplaatst op: 2021-01-10

Beste Ouders, Eindelijk weer gedeeltelijk goed nieuws!!! De kinderopvang mag per 8 februari weer regulier open!! Dat betekent dat alle kinderen weer gebruik mogen maken van de opvang zoals voor de lockdown. De ...

Lees meer Meer nieuws
Vacature voor onze Oudercommissie

Vacature voor onze Oudercommissie

Geplaatst op: 2020-09-14

 Beste ouders en verzorgers. Er zijn verschillende vacatures vrij voor de oudercommissie van de Wiebelboot. Voor de volgende locaties zijn wij dringend op zoek naar nieuwe leden!!!   Vacature...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.