Peuterplus groep

Vanaf 26 - 8 - 2019  starten wij met een peuterplus groep in onze BSO locatie in basisschool de Kap.

Omdat wij hebben gemerkt dat kinderen van 3 jaar veelal toe zijn aan meer uitdaging, een grotere concentratieboog hebben, waardoor ze langer en aandachtiger aan activiteiten kunnen deelnemen. Aan de andere kant raken ze sneller verveeld, waardoor ze om nieuwe uitdagingen vragen. Over het algemeen zijn 3-jarige peuters hele nieuwsgierig mensjes, die het liefst de hele dag door willen leren en ontdekken.

Met deze groep bieden we voor deze kinderen op maandag, dinsdag en donderdag een peuterplusgroep aan, waar zij tot aan de dag dat ze naar de basisschool gaan, ontdekkend kunnen spelen. Net zoals bij alle andere groepen zijn de randvoorwaarden een veilig en duidelijk dagritme.

De peuterplus groep is op:

Maandag   8.30 - 14.00 uur

Dinsdag     8.30- 14.00  uur

Donderdag 8.30 - 12.00 uur

En is dus  bedoeld voor peuters van 3 - 4 jaar.

Wilt u meer weten dan kan u contact opnemen met :

info@wiebelboot.nl

 Landelijk Register Nummer ( LRKP ) : 219131302

Contact

Kinderopvang en BSO de Wiebelboot
Molenwijk oz
7891 HM Klazienaveen

0591-316729
vacature Bso leidster / leider

vacature Bso leidster / leider

Geplaatst op: 2019-08-28

Werken bij de Wiebelboot VACATURE ENTHOUSIASTE EN GEZELLIGE BSO LEIDSTER OF LEIDER Doel van de functie: kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar ’s ochtends voor school en ’s middags na sc...

Lees meer Meer nieuws
Peuterplus groep

Peuterplus groep

Geplaatst op: 2019-08-20

Vanaf 26 - 8 - 2019  starten wij met een peuterplus groep in onze BSO locatie in basisschool de Kap. Omdat wij hebben gemerkt dat kinderen van 3 jaar veelal toe zijn aan meer uitdaging, een grotere concent...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.