Inschrijven

Intake gesprek

De leidinggevende (of haar vervanger) heeft een vrijblijvend gesprek met de ouders/verzorgers. Tijdens dit gesprek wordt er uitleg gegeven over de dagelijkse gang van zaken. Tijdens het intakegesprek met de ouders/verzorgers word u op de hoogte gebracht van alle informatie die voor u en uw kind belangrijk is ook is er natuurlijk ruimte voor u als ouders / verzorgers vragen te stellen.  Hierna volgt een rondleiding door het kinderdagverblijf zodat u ziet hoe de groepen eruit zien .

U krijgt een inschrijfformulier mee naar huis. Hier kan u in alle rust na denken of onze vorm van opvang bij u past.

Heeft u besloten om uw kind(eren) in te schrijven dan word er voorafgaand aan de startdatum een kostenloos  wenmoment afgesproken, zodat het kind kan wennen aan zijn of haar nieuwe omgeving.

Contract:

 vervolgens word u inschrijving digitaal verwerkt en ontvangt u een overeenkomst per mail. Deze kan u digitaal ondertekenen en terug mailen.

 

Flexibel-contract:

De kinderopvang biedt de ouders de mogelijkheid zelf hun reserveringen te plaatsen en wijzigen via het daarvoor bestemde software programma. Ouders/verzorgers krijgen hiervoor tijdig persoonlijke inloggegevens waarmee zij zelf de verantwoordelijkheid dienen te nemen de reserveringen te plaatsen en te wijzigen. Ouders/verzorgers hebben tot 10 werkdagen voor de gereserveerde datum de mogelijkheid deze kosteloos te annuleren of te wijzigen via het software programma. Later geplaatste wijzigingen zullen, in geval van minder afname van uren, zodanig worden gefactureerd.

 

Opzegtermijn

Er geldt een opzegtermijn van 1 hele kalendermaand. De datum van ontvangst van de opzegging is bepalend voor het ingaan van deze termijn.

 

Inschrijven kan ook middels het inschrijfformulier :

https://www.wiebelboot.nl/uploads/Intake%20formulier%20kinderopvang%20januari%202023.pdf

Contact

Kinderopvang en BSO de Wiebelboot
Molenwijk oz
7891 HM Klazienaveen

0591-316729
Inlog Kidsadmin

Inlog Kidsadmin

Geplaatst op: 2022-06-14

Inloggen KIDSADMIN OUDERPORTAAL     https://portaal.novict.nl/jWzVMBXbhz0/   Wanneer u hierop klikt, komt u op de inlogpagina van het ouderportaal: Op het moment dat u voor het eers...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.