Inschrijven

Intake gesprek

De leidinggevende (of haar vervanger) heeft een vrijblijvend gesprek met de ouders/verzorgers. Tijdens dit gesprek wordt er uitleg gegeven over de dagelijkse gang van zaken. Tijdens het intakegesprek met de ouders/verzorgers word u op de hoogte gebracht van alle informatie die voor u en uw kind belangrijk is ook is er natuurlijk ruimte voor u als ouders / verzorgers vragen te stellen.  Hierna volgt een rondleiding door het kinderdagverblijf zodat u ziet hoe de groepen eruit zien .

U krijgt een inschrijfformulier en folder mee naar huis. Hier kan u in alle rust na denken of onze vorm van opvang bij u past.

Heeft u besloten om uw kind(eren) in te schrijven dan word er voorafgaand aan de startdatum een kostenloos  wenmoment afgesproken, zodat het kind kan wennen aan zijn of haar nieuwe omgeving.

Contract:

 vervolgens word u inschrijving digitaal verwerkt en ontvangt u een overeenkomst per mail. deze kan u digitaal ondertekenen en terug mailen.

Kinderopvang de Wiebelboot maakt gebruik van flexibele contracten.

Flexibel-contract:

De kinderopvang biedt de ouders de mogelijkheid zelf hun reserveringen te plaatsen en wijzigen via het daarvoor bestemde software programma. Ouders/verzorgers krijgen hiervoor tijdig persoonlijke inloggegevens waarmee zij zelf de verantwoordelijkheid dienen te nemen de reserveringen te plaatsen en te wijzigen. Ouders/verzorgers hebben tot 24 uur  voor de gereserveerde datum de mogelijkheid deze kosteloos te annuleren of te wijzigen via het software programma. Later geplaatste wijzigingen zullen, in geval van minder afname van uren, niet zodanig worden gefactureerd.

Opzegtermijn

Er geldt een opzegtermijn van 1 hele kalendermaand. De datum van ontvangst van de opzegging is bepalend voor het ingaan van deze termijn.

 

Inschrijven kan ook via deze link :

https://dewiebelboot.kindplanner.nl/#/login

Contact

Kinderopvang en BSO de Wiebelboot
Molenwijk oz
7891 HM Klazienaveen

0591-316729
OBS Klazienaveen BSO en Voorschool

OBS Klazienaveen BSO en Voorschool

Geplaatst op: 2022-09-05

BSO en Voorschool OBS Klazienaveen is van start gegaan. Een heel nieuw gebouw met allemaal mooie ruime lokalen. Wat is het allemaal mooi geworden.  Bij een nieuw adres hoort ook een nieuw LRKP numm...

Lees meer Meer nieuws
Inlog Kidsadmin

Inlog Kidsadmin

Geplaatst op: 2022-06-14

Inloggen KIDSADMIN OUDERPORTAAL     DE EERSTE KEER INLOGGEN U gaat naar de website van uw kinderdagverblijf. Daar ziet u een knop voor het ouderportaal. https://portaal.novict.nl/jWz...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.