Buitenschoolse Opvang | BSO 4-13 jaar

En dan ineens is het zo ver ………….. naar de Basisschool! Oef, wat gaat dat toch snel. En wat verandert er ineens veel. Opletten, stil zitten, taal en rekenen, om maar eens een paar dingen te noemen. Wat is er dan fijner dan een lekkere zachte bank om op neer te ploffen na zo’n drukke schooldag? Maar natuurlijk ook vriendjes en vriendinnetjes waarmee je allerlei spannende avonturen kunt beleven…

Warm nest

Onze buitenschoolse opvang sluit naadloos aan bij de behoeftes van schoolgaande kids. Een warm nest, een uitdagende omgeving, maar vooral veel plezier! Hoe een BSO van de Wiebelboot er precies uitziet, is lastig te vertellen. Elke BSO is namelijk anders. Hoe dat komt? Simpel. Wij dagen de kids graag uit om zelf met ideeën te komen en plannen te smeden. En omdat geen kind hetzelfde is, zijn onze BSO’s in basisschool de Kap, basisschool de Brug en basisschool de Viersprong dat ook niet! In deze locaties worden ook kinderen van andere scholen opgevangen.

Breed en flexibel aanbod

De Wiebelboot heeft een breed en flexibel aanbod. Het hele jaar door dus, inclusief alle schoolvakanties, of een gedeelte daarvan.

Buitenschoolse opvang: Opvang na schooltijd tot 18.00 uur.

Vakantieopvang: Opvang in schoolvakanties is voor alle locaties in basisschool de Kap

van 6.30 uur tot 18.00 uur. 

Vakantieopvang voor BSO kan apart aangevraagd worden in het ouderportaal.

Voorschoolse opvang: opvang voor schooltijd van 6.30 uur tot 8.30 uur bij BSO de Viersprong en van  6.15 uur tot 8.15 uur bij BSO de Brug gedurende schoolweken.

Vakantieopvang: Opvang van 6.15 uur tot 18.00 uur tijdens de schoolvakanties en studiedagen.

Professioneel team

Dagelijks is er een team gediplomeerde pedagogisch medewerkers aan het werk op de locaties. Bij afwezigheid van de vaste pedagogisch medewerker valt een (vaste) goed opgeleide invaller in. Elke dag een bekend gezicht is belangrijk voor kinderen. Dat voelt veilig en vertrouwd. Vriendjes en vriendinnetjes maken is superbelangrijk! Kinderen hebben namelijk een natuurlijke hechtingsdrang. En regelmatig bekende gezichten zien zorgt ervoor dat ze die behoefte kunnen vervullen. Veilige gehechtheid heeft positieve gevolgen voor sociale relaties, voor de stemming, het gevoel geaccepteerd te worden en voor de zelfstandigheid. Daarbij geeft veilige gehechtheid een positieve zelfwaardering.

Contact

Kinderopvang en BSO de Wiebelboot
Molenwijk oz
7891 HM Klazienaveen

0591-316729
vacature Bso leidster / leider

vacature Bso leidster / leider

Geplaatst op: 2019-08-28

Werken bij de Wiebelboot VACATURE ENTHOUSIASTE EN GEZELLIGE BSO LEIDSTER OF LEIDER Doel van de functie: kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar ’s ochtends voor school en ’s middags na sc...

Lees meer Meer nieuws
Peuterplus groep

Peuterplus groep

Geplaatst op: 2019-08-20

Vanaf 26 - 8 - 2019  starten wij met een peuterplus groep in onze BSO locatie in basisschool de Kap. Omdat wij hebben gemerkt dat kinderen van 3 jaar veelal toe zijn aan meer uitdaging, een grotere concent...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.