Peutergroep Ketelbinkies (2,5 tot 4 jaar)

Peutergroep Ketelbinkies ( 2,5 tot 4 jaar )

Het uitgangspunt in onze peuteropvang is dat kinderen vanaf 2,5  jaar alle kansen krijgen om zich volledig en breed te ontwikkelen in een natuurlijke omgeving, waar ze veilig kunnen spelen, bewegen en praten.

De ontwikkelingen op het gebied van taal, denken en motoriek kennen daarbij een eigen dynamiek. Elk kind doet dit in zijn/haar eigen tempo. Door te kijken naar hoe het kind is en ruimte te bieden aan de groei van de persoonlijkheid, stimuleren wij de kinderen een positief zelfbeeld te ontwikkelen. Vanuit sociaal en emotioneel welbevinden is een kind in staat te lerenĀ.

          

 

Contact

Kinderopvang en BSO de Wiebelboot
Molenwijk oz
7891 HM Klazienaveen

0591-316729
Nieuwe Website

Nieuwe Website

Geplaatst op: 2018-11-22

Welkom op onze nieuwe website. Via de website kan u  informatie opvragen en ook een link vinden naar het ouderportaal van Kidsadmin. Ook volgt er binnenkort een beveiligd online fotoalbum die ...

Lees meer Meer nieuws
Wet AVG  - Privacy

Wet AVG - Privacy

Geplaatst op: 2018-11-22

Vanaf 25 mei 2018 moeten organisaties voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De AVG is onder andere in het leven geroepen om in de hele Europese Unie de regels omtrent gegevensverwerking en...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.