Peutergroep Ketelbinkies (2,5 tot 4 jaar)

Peutergroep Ketelbinkies ( 2,5 tot 4 jaar )

Het uitgangspunt in onze peuteropvang is dat kinderen vanaf 2,5  jaar alle kansen krijgen om zich volledig en breed te ontwikkelen in een natuurlijke omgeving, waar ze veilig kunnen spelen, bewegen en praten.

De ontwikkelingen op het gebied van taal, denken en motoriek kennen daarbij een eigen dynamiek. Elk kind doet dit in zijn/haar eigen tempo. Door te kijken naar hoe het kind is en ruimte te bieden aan de groei van de persoonlijkheid, stimuleren wij de kinderen een positief zelfbeeld te ontwikkelen. Vanuit sociaal en emotioneel welbevinden is een kind in staat te lerenĀ.

          

 

Contact

Kinderopvang en BSO de Wiebelboot
Molenwijk oz
7891 HM Klazienaveen

0591-316729
Wandel4daagse 2024

Wandel4daagse 2024

Geplaatst op: 2023-04-17

Wandelvierdaagse voor onze peuters op 30 Mei 2024 Net als de voorgaande jaren wandelen we de laatste avond van de wandelvierdaagse mee met onze peuters. We mogen aansluiten bij het opstel...

Lees meer Meer nieuws
Inlog Kidsadmin

Inlog Kidsadmin

Geplaatst op: 2022-06-14

Inloggen KIDSADMIN OUDERPORTAAL     https://portaal.novict.nl/jWzVMBXbhz0/   Wanneer u hierop klikt, komt u op de inlogpagina van het ouderportaal: Op het moment dat u voor het eers...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.