BOS in basisschool de Viersprong

BSO Locatie  OBS Klazienaveen 

Onze buitenschoolse opvang sluit naadloos aan bij de behoeftes van schoolgaande kids. Een warm nest, een uitdagende omgeving, maar vooral veel plezier! Wij dagen de kids graag uit om zelf met ideeën te komen en plannen te smeden. 

 In de BSO locatie  vind de buitenschoolse opvang plaats op maandag , dinsdag en donderdag middag. Op woensdag en vrijdag middag komen de kinderen van alle scholen samen in de BSO bij BSO locatie de Brug.

VSO ( voorschoolse) opvang is op maandag , dinsdag en donderdag ochtend in BSO lokaal van OBS Klazienaveen. Op woensdag en vrijdagochtend komen de kinderen van alle scholen samen in de VSO bij BSO locatie de Brug.

Uiteraard worden de kinderen gebracht en gehaald door onze ervaren pedagogisch leidsters.

 

Breed en flexibel aanbod

De Wiebelboot heeft een breed en flexibel aanbod. Het hele jaar door dus, inclusief alle schoolvakanties, of een gedeelte daarvan.

 

Voorschoolse opvang:   VSO opvang is op maandag , dinsdag en donderdag ochtend in het BSO lokaal van OBS Klazienaveen van 6.15- 8.30 uur .

Op woensdag en vrijdagochtend komen de kinderen van alle scholen samen in de VSO bij BSO locatie de Brug.

 

Buitenschoolse opvang: na schooltijd op maandag , dinsdag en donderdag is er BSO opvang in het BSO lokaal in OBS Klazienaveen van 12.00/14.30 - 18.00 uur.

Op woensdag en vrijdag middag gaan de kinderen van OBS Klazienaveen naar  BSO locatie de Brug van 12.00/12.15 - 18.00 uur.

 

Vakantieopvang: Opvang in schoolvakanties is voor alle locaties in het BSO lokaal in basisschool de Brug. De tijden zijn van 6.15 uur tot 18.00 uur. 

Vakantieopvang voor BSO kan apart aangevraagd worden in het ouderportaal.


 

Professioneel team

Dagelijks is er een team gediplomeerde pedagogisch medewerkers aan het werk op de BSO locatie. Bij afwezigheid van de vaste pedagogisch medewerker valt een (vaste) goed opgeleide invaller in. Elke dag een bekend gezicht is belangrijk voor kinderen. Dat voelt veilig en vertrouwd. Vriendjes en vriendinnetjes maken is superbelangrijk! Kinderen hebben namelijk een natuurlijke hechtingsdrang. En regelmatig bekende gezichten zien zorgt ervoor dat ze die behoefte kunnen vervullen. Veilige gehechtheid heeft positieve gevolgen voor sociale relaties, voor de stemming, het gevoel geaccepteerd te worden en voor de zelfstandigheid. Daarbij geeft veilige gehechtheid een positieve zelfwaardering.

Contact

Kinderopvang en BSO de Wiebelboot
Molenwijk oz
7891 HM Klazienaveen

0591-316729
Wandel4daagse 2024

Wandel4daagse 2024

Geplaatst op: 2023-04-17

Wandelvierdaagse voor onze peuters op 30 Mei 2024 Net als de voorgaande jaren wandelen we de laatste avond van de wandelvierdaagse mee met onze peuters. We mogen aansluiten bij het opstel...

Lees meer Meer nieuws
Inlog Kidsadmin

Inlog Kidsadmin

Geplaatst op: 2022-06-14

Inloggen KIDSADMIN OUDERPORTAAL     https://portaal.novict.nl/jWzVMBXbhz0/   Wanneer u hierop klikt, komt u op de inlogpagina van het ouderportaal: Op het moment dat u voor het eers...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.